Mittelrhein zondag 21 t/m donderdag 25 augustus 2016

Een mooi reisprogramma in een prachtige omgeving en het aantal dagen is perfect, niet te lang, niet te kort… en het is een reis met begeleiding.
Dat maakt het voor ons mogelijk om samen ontspannen van een vakantie te genieten.
Voorafgaand aan de vakantie spreken we met de begeleiders die voor de reisdag aan ons toegewezen zijn af waar we elkaar ontmoeten, om samen naar het vertrekpunt van de bus te gaan. Een heel gezelschap met veel zin in een mooie vakantie. In het hotel worden we gastvrij ontvangen en laten we ons op het terras Kaffee mit Kuchen heerlijk smaken.

Bij KUBES hebben ze zelfs op de weergoden een positieve invloed gehad!
Overdag een interessant programma met kundige en enthousiaste gidsen op slot Ehrenbreitstein en in het Weinmuseum in Rüdesheim. Maar ook tijd voor een wandelingetje langs de Rijn of Moezel en heerlijk genieten tijdens de boottocht over de Rijn of een moment van bezinning in het klooster van Maria Laach.

Iedere dag wisselen de begeleiders van deelnemer. Het begeleiden betekent niet alleen waarschuwen voor stoeprandjes of het voorlezen van een menukaart, maar juist het feit dat ze je deelgenoot maken van hun belevingswereld tijdens de reis waarin ze spontaan vertellen over bijzonderheden die er te zien zijn, maken de reis tot een succes.

Henry en Kirsti Steur