Roger Ravelli

1966, Ede.

Duurzaamheid en energie, innovatie en transitie zijn terugkerende thema's in het leven en het werk van Roger. Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland werkt hij al jaren als adviseur met een ruime ervaring op het gebied van de bevordering van het duurzaam gebruik van Warmte Koude Opslag (WKO) en warmtepompen.

In 2008 is plotseling duidelijk geworden dat Roger Juveniele Macula Degeneratie (JMD) heeft. Een zeldzame oogaandoening, die middenin de bloei van zijn leven werd vastgesteld. Het raakte hem diep en bracht hem uit balans. Hij leerde hulp te moeten vragen om te kunnen blijven doorgaan en begon zijn creativiteit opnieuw bij zichzelf te ontdekken. Hiermee kon hij zijn teruglopende gezichtsvermogen gaan accepteren en lukte het stapje voor stapje om zichzelf te herpakken door zelf de regie te gaan voeren en met zijn energie- en transitiekennis nu zijn eigen transformatieproces te gaan vormgeven.

Roger:

Mijn sculpturen gaan over dit veranderingsproces en over het vinden van een andere balans in mijn leven met de thema’s moed, geduld, hoop, vasthoudendheid, bewustwording, aanpassingsvermogen en aanvaarding. Steen geeft mij zowel rust als uitdaging, waarbij ik op zoek ben naar mooie inzichten voor de toekomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roger Ravelli.
E-mail: ravelliroger@gmail.com
Website: http://www.rogerravelli.com

Live life 32 x 13 x 16 Marmer 2017
Transformatie