KUBES Onlinepresentatie

Zaterdag 24 april 2021 van 11:00 tot 12:30 uur

Vertelkunst, door Judith Lorand

Iedereen heeft een verhaal!

Judith is verhalenverteller. Zij vertelt aan volwassenen op vertelpodia, in huiskamers en in de open lucht. Ook vertelt zij aan kinderen en jongeren op school. Naast bestaande verhalen vertelt zij graag over haar ontmoetingen met mensen, dieren, bomen en planten. Ook maakte zij de vertelvoorstelling Vlucht naar de Vrijheid over haar familie, die eind 1956 uit Hongarije vluchtte en naar Nederland kwam.

Zij nodigt u uit om mee te gaan naar waar haar woorden en uw eigen verbeeldingskracht u brengen. Waar de reis op zaterdag 24 april heen zal gaan? Joodse verhalen? Judiths ontmoetingen en ervaringen van het afgelopen jaar? Of iets heel anders? Laat u verrassen! Door haar levendige vertelstijl - veel te beleven voor de zintuigen, humor en diepgang - zal uw fantasie worden gestimuleerd om er uw eigen voorstellingen bij te maken. Na afloop kunnen we ervaringen uitwisselen. En misschien brengen Judiths verhalen u wel bij uw eigen verhaal. Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen, maar wij nodigen u uit om ook vooraf uw vragen, als u die al heeft, bij uw aanmelding door te geven.

Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen, maar wij nodigen u uit om ook vooraf uw vragen, als u die al heeft, bij uw aanmelding door te geven.

Programma

Het programma van deze online-presentatie ziet er als volgt uit:

 • 10:30 uur: Digitale inloop
 • 11:00 uur: Welkom en opnoemen van de presentielijst
 • 11:05 uur: Presentatie door Judith Lorand
 • 11:40 uur: Meet en Greet met Judith Lorand
 • 12:00 uur: Gelegenheid tot ontmoeting en uitwisseling in kleine groepjes
 • 12:30 uur: Einde programma

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 5 p.p.
U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer:
NL 87 INGB 0001 5214 51, t.n.v. Stichting KUBES, o.v.v. KUBES-online 27-02-2021.

Maakt u het geld over van een rekening, die niet op naam van de deelnemer staat, vermeld dan a.u.b. ook de naam van de deelnemer.

Aanmelden

Aanmelden kan bij de aanmeldingssecretaris Asha Jadoenandansing.
E-mail: activiteiten@kubes.nl
Telefoon: 030-2511901
Aanmelden kan tot 15 april.

Belangrijk

Dit is een digitaal/auditief project, om te kunnen deelnemen is een PC, laptop, tablet of smartphone mét een microfoon vereist. Het programma dat voor de online-presentatie wordt gebruikt is Zoom. Als u Zoom nog niet op uw computer of smartphone geïnstalleerd heeft kunt u dat doen via:

 • Voor PC
  https://zoom.us/download
  Kies dan de optie: Zoom Client for meetings. In uw map Downloads komt het bestand Zoominstaller.exe. Dit is het installatieprogramma voor Zoom.

 • Voor smartphone
  in de Appstore of Playstore: Zoom Cloud Meetings. Wanneer u de link voor de workshop ontvangt, hoeft u alleen daarop te klikken en JOIN WITH COMPUTER AUDIO te kiezen (voor PC) of AUDIO (voor smartphone).

De workshopleider ziet uw aanmelding en zal u toelaten.
Dat kan misschien even duren.

Hulp nodig?

Wilt u een keer oefenen met Zoom, of hebt u vragen over dit programma?
Neem dan contact op met Frank de Jong fe.de.jong@ziggo.nl hij is de operator tijdens de online-presentaties.