Van Gogh op Gevoel

Op 25 maart staat Van Gogh op Gevoel in het teken van de tentoonstelling Kiezen voor Vincent. Portret van een familiegeschiedenis. Tijdens deze zintuigelijke tour word je meegenomen door de tentoonstelling en het verhaal hierachter. Een speciaal getrainde rondleider verzorgt het programma.

Over Kiezen voor Vincent

De huidige tentoonstelling vertelt een persoonlijk verhaal vol twijfel, tegenslag, trots en triomf. Een verhaal vol dilemma’s, gezien door de ogen van Vincent van Gogh, zijn broer Theo, Theo's vrouw Jo en hun zoon Vincent, vernoemd naar zijn oom. In de tentoonstelling leer je Vincent en zijn bijzondere familie kennen en ervaar je hoe de keuzes van zijn familieleden hebben geleid tot een collectie topstukken die mensen over de hele wereld inspireert.

Aanmelden & kosten

Deelname aan de rondleiding van Van Gogh op Gevoel is gratis, maar je hebt wel een regulier toegangskaartje nodig voor het museum. Neem je iemand mee die je begeleid? Deze persoon of personen mogen gratis mee. Aanmelden doe je via het formulier op de Van Gogh op Gevoel pagina:
https://www.vangoghmuseum.nl/nl/bezoek/agenda-en-activiteiten/van-gogh-op-gevoel