Toegankelijke rondleiding Vermeertentoonstelling

31 maart is de hele Vermeertentoonstelling gereserveerd voor rondleidingen voor blinde en slechtziende mensen. Er zijn rondleidingen van 9:30-11 uur en van 11:30 tot 13 uur. Er zal muziek worden gespeeld op de instrumenten van de schilderijen van Vermeer. De schilderijen worden beschreven en door middel van andere materialen kom je echt dichterbij Vermeer. Geloof mij, dit wordt een onvergetelijke ervaring!

Je kunt hier boeken: Rondleiding voor blinde en slechtziende bezoekers - Rijksmuseum (kies voor rondleiding, dus niet priverondleiding en vervolgens voor de tijdelijke tentoonstelling).
Als het niet lukt, mail dan naar c.denekamp@rijksmuseum.nl.

Gedurende de hele Vermeertentoonstelling, maar ook thuis, kun je een audiodescriptietour luisteren waarbij alle schilderijen omschreven worden door Vincent Bijlo. Hij heeft de tekst gemaakt en ingesproken. In de tentoonstelling zal een QR-code hangen en deze zal ook op de website komen op dezelfde pagina waar je rondleiding kunt boeken. Deze staat erop vanaf 10 februari.

Goed om te weten
Helaas is annuleren na betaling niet meer mogelijk. Alleen als het museum het programma vanwege overheidsmaatregelen moet annuleren, is restitutie mogelijk. Een begeleider mag gratis mee. Boek wel een starttijd voor deze persoon. Ga hiervoor naar Ander Geldig Toegangsbewijs

Rijksmuseum Amsterdam
Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam
020 674 7474 (tijdens kantooruren)
https://www.rijksmuseum.nl